Усик відмовився від чемпіонського поясу і бою з росіянином
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик відмовився від чемпіонського поясу і бою з росіянином

Усик відмовився від чемпіонського поясу і бою з росіянином
Джерело:  online.ua

Український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відмовився від поясу WBA. Про це він повідомив у своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

Крім того, наступний свій бій українець точно проведе в суперважкій вазі.

Як відомо, 19 березня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала Олександра Усика провести захист свого поясу проти росіянина Дениса Лебедєва (32-2, 23 КО).

"Організація WBA зобов'язує мене боксувати з Денисом Лебедєвим. Цей бій не відбудеться, тому що ми з командою вирішили переходити до суперважкої ваги. З цих причин ми не можемо боксувати з Денисом... Я відмовляюся від пояса. Не хочу, щоб він просто так у мене був, нехай хлопці боксують, це нормально. Денису – успіхів. Всім іншим хлопцям, які будуть битися за цей пояс – успіхів", - сказав він.

Варто зазначити, що 39-річний Лебедєв на професійному рингу провів 34 бої. 32 – виграв (23 нокаутом), 2 – програв. У грудні 2016-го Лебедєв поступився за очками Мурату Гассієву, якого Усик переміг у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярне видання BoxingScene назвало абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика найкращим боксером 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?