Анджеліна Джолі зіграє у фільмі Marvel - перші подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі зіграє у фільмі Marvel - перші подробиці

Анджеліна Джолі зіграє у фільмі Marvel - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі уже приміряла роль жінки-героя у пригодницькому фільмі "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", який зробив її улюбленицею багатьох кіноманів. Про нещодавно стало відомо, що голлівудські режисери і сценаристи проводять переговори зі знаменитістю щодо її участі у зйомках нового фільму Marvel.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

За попередніми даними, голлівудська красуня може зіграти одну з ролей у супергеройському фільмі "Вічні" (Eternals).

"Проте жодної інформації щодо ролі, яка може дістатися 43-річній Анджеліні Джолі, не повідомляється. Однак, якщо переговори пройдуть успішно, то для зірки фільму "Містер і місіс Сміт" це буде перша роль у супергеройській картині. Режисером кінострічки виступить Хлоя Чжао, а в крісла сценаристів сядуть Меттью і Раян Фірпо", - сказано в повідомленні.

Кіновсесвіт Marvel - вигаданий всесвіт, серія супергеройських фільмів, заснована на коміксах компанії Marvel і розроблена компанією Marvel Studios. Всесвіт було створено шляхом з'єднання в загальну сюжетну лінію декількох фільмів з акторами і персонажами. Вже вийшло 20 таких фільмів із з'єднанням сюжету, але різними героями, які іноді перетинаються між собою.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне американське видання The USA Today опублікувало рейтинг топ-11 серіалів, присвячених супергероям зі всесвіту Marvel.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?