Творці "Гри престолів" випустили трейлер про трагедію в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Творці "Гри престолів" випустили трейлер про трагедію в Україні

Творці "Гри престолів" випустили трейлер про трагедію в Україні
Джерело:  online.ua

Популярний американський телеканал HBO презентував повноцінний трейлер до серіалу "Чорнобиль" про трагедію на Чорнобильській АЕС у 1986 році. За попередніми даними, прем'єру фільму слід очікувати 6 травня 2019 року, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Що особливо цікаво, створенням цього серіалу займалися розробники "Гри престолів". В ньому йдеться про техногенну катастрофу, яка охопила не лише територію України, а й сусідські території. Творці покажуть всю хронологію тих подій, що трапились у квітні 33 роки тому в місті Прип'ять Київської області: від евакуації людей та створення 30-кілометрової зони навколо міста до наслідків радіаційного забруднення як у природі, так і серед людей.

"У серіалі на основі реальних подій зіграли такі актори, як Стеллан Скарсгард, Емілі Вотсон, Джаред Гарріс та інші. Продюсерами стрічки виступила Керолін Штраус, яка раніше працювала над іншими знаменитими стрічками – "Секс і місто" та "Гра престолів". Над "Чорнобилем" також працював продюсер серіалу "Чорне дзеркало". Серіал складатиметься з п'яти епізодів, а зйомки серіалу проводились у столиці Литви, Вільнюсі", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше уважні фанати популярного серіалу "Гра престолів" помітили спойлер на тілі зірки саги — британської акторки Софі Тернер. Зазначається, що Тернер зробила собі нове татуювання. Користувачі мережі вважають, що малюнок може бути спойлером до телевізійного шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?