На це варто подивитися: президентка Естонії здійснила марш-кидок з військовими
Категорія
Світ
Дата публікації

На це варто подивитися: президентка Естонії здійснила марш-кидок з військовими

На це варто подивитися: президентка Естонії здійснила марш-кидок з військовими
Джерело:  online.ua

Президентка Естонії Керcті Кальюлайд узяла участь у традиційному скаутському марш-кидку, до якого приєдналося 1300 осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Postimees.

"Сьогоднішній старт - це чудова можливість для мене провести час з військовослужбовцями, союзниками і таким чином відзначити те, що Естонія приєдналася до НАТО 15 років тому", - сказала Кальюлайд.

Варто зазначити, що лідерка країни вперше брала участь у марш-кидку.

Вказано, що в учасників було вісім годин, щоб пройти 30-кілометровий шлях, який в основному пролягав на території центрального полігону Сил оборони, але також і на прилеглій до нього території.

"В екіпіруванні військовослужбовців Сил оборони і представників силових структур були службова зброя і 10-кілограмовий рюкзак, на них була польова форма. Інші учасники несли рюкзаки по 15 кг, але могли подолати дистанцію і без додаткової ноші", - сказано в повідомленні.

 Нагадаємо, у вересні 2018 року президентка Естонії прибирала сміття в парку Дніпра. Керсті Кальюлайд у Всесвітній день прибирання взяла участь в очищенні міського парку.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президентка Естонії не захотіла зустрічатися з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?