"Наче проста смертна": фанати знову розкритикували образ Меланії Трамп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Наче проста смертна": фанати знову розкритикували образ Меланії Трамп

"Наче проста смертна": фанати знову розкритикували образ Меланії Трамп
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп разом з чарівною дружиною Меланією прилетіли з маєтку в Палм-Біч, штат Флорида, назад у Вашингтон. Папараці сфотографували президентське подружжя традиційно на галявині біля Білого дому, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Як відомо, найчастіше Меланія демонструє вишукані образи, які доповнює туфлями на високих підборах. Однак цього разу перша леді США приміряла балетки, з якими виглядала досить незвично. Завершили "аутфіт" дружини Трампа обтислі сині джинси, коротке пальто бузкового кольору з накладними кишенями, джемпер з круглим коміром темного відтінку та сонцезахисні окуляри.

Такий лук чомусь не сподобався більшості фанатів Меланії, які безжалісно почали її критикувати в коментарях до фото.

"Наче проста смертна... Не можна забувати, що ти обличчя цілої країни - слід одягатися відповідно; здається, Меланії вже набридли сукні та підбори; не сприймаю її в такому образі; звільніть стиліста; мило, проте занадто просто", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі безжально розкритикували образ Меланії Трамп в шкіряних лосинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?