Президентські вибори 2019: Олег Скрипка неочікувано звернувся до українців
Категорія
Культура
Дата публікації

Президентські вибори 2019: Олег Скрипка неочікувано звернувся до українців

Президентські вибори 2019: Олег Скрипка неочікувано звернувся до українців

Відомий український співак та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка закликав українців уважно перевіряти інформацію щодо виборів президента України, а також спокійно і виважено приймати рішення. Він наголосив, що емоції та не підкріплені фактами думки тільки нашкодять чесному виборчому процесу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Обозреватель".

"Паніка, все пропало – в одних з одного боку, в інших – з іншого. Треба розуміти, що вся інформація, яку ми маємо в голові – тільки інтерпретація... Я завжди прошу більше вникати в інформацію. Не слухати, що там сусід сказав, чи все емоційно сприймати", - заявив Скрипка.

Окрім того, артист порадив українцям самотужки шукати інформацію про кандидатів у президенти країни, наприклад, в інтернеті. А ще музикант радить слухати виступи кандидатів у форматі прямої мови, бажано без монтажу.За словами лідера гурту "ВВ", він особисто знайомий із першою четвіркою кандидатів у президенти. Він переконує, що це гідні люди і серед них "ніхто не здасть Україну, ніхто її не зрадить".

За словами артиста, наскільки ці люди будуть ефективними – покаже час, проте в жодному разі не трапиться жодної катастрофи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Святослав Вакарчук закликав усіх українців голосувати відповідально.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?