Як Зеленський запропонував Тимошенко стати ведучою на дебатах - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Зеленський запропонував Тимошенко стати ведучою на дебатах - відео

Як Зеленський запропонував Тимошенко стати ведучою на дебатах - відео
Джерело:  online.ua

Український шоумен та кандидат в президенти Володимир Зеленський запропонував екс-кандидату у президенти Юлії Тимошенко стати "гарантом чесних правил" на його дебатах із Петром Порошенком.Про це він заявив у своєму зверненні, опублікованому на сторінці Команди Зеленського у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Петро Порошенко прийняв мій виклик на дебати. Тон розмови різко змінився. Що ж, пане президенте, ваші недолугі вибачення я приймаю, я людина проста. Щодо третини громадян України, нехай українці вирішують самі. Ці дебати – це шанс об'єднати Україну і прославити на весь світ як вільну, демократичну країну", - сказав він.

За словами Зеленського, для уникнення тиску, провокацій, адміністративного тиску, його команда пропонує призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів.

"Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце в першому турі та не підтримали жодного з кандидатів, чи зможете ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах? Чекаю на відповідь протягом 24 годин. Подумай. Те", - додав Зеленський.

Варто зазначити, що 4 квітня Юлія Тимошенко у себе в Інстаграмі опублікувала відео, на якому вона грає у настільний теніс. Підпис до відео – "Сильні не здаються. А підбори не завада перемозі". Як відомо, в день голосування 31 березня у штабі Зеленського також був стіл для настільного тенісу.

Як повідомляв ONLINE.UA, політолог, глава центру "Ейдос" Віктор Таран попереджує українців: якщо дебати відбудуться на НСК "Олімпійський", ризик сутичок між прихильниками обох кандидатів – є. Проте, уникнути сутичок все ж можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?