Зеленський: та мені все одно, що буде з Коломойським!
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський: та мені все одно, що буде з Коломойським!

Зеленський: та мені все одно, що буде з Коломойським!

Український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський не розуміє, чому олігарху Ігорю Коломойському мають повертати націоналізований "Приватбанк". Про це він заявив у коментарі програмі "Схеми: корупція в деталях", передає ONLINE.UA.

"Та мені все одно, що буде з Ігорем Коломойським. Ну, це повинні розбиратися… "Приватбанк" зараз – державна установа, чому вона повинна повертатись Коломойському?" – відповів Зеленський.

Як відомо, у грудні 2016 року уряд України за пропозицією Нацбанку й акціонерів "Приватбанку", найбільшими з яких на той час були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію "Приватбанку". Банк перейшов у державну власність, на його докапіталізацію загалом держава витратила понад 155 мільярдів гривень.

У вересні 2018 року Окружний адміністративний суд Києва підтвердив правомірність прийнятого Нацбанком рішення про віднесення "Приватбанку" до категорії неплатоспроможних, відхиливши позов клієнта банку.

Нещодавно Коломойський розповів, що сподівається отримати компенсацію за "Приватбанк" після виборів.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше український олігарх Ігор Коломойський заявив про бажання президента України Петра Порошенка взяти під контроль всі телеканали в країні, включаючи "1+1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?