У Путіна є лише два варіанта на Донбасі, - політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна є лише два варіанта на Донбасі, - політолог

У Путіна є лише два варіанта на Донбасі, - політолог
Джерело:  online.ua

Міжнародний експерт та політолог Микола Бєлєсков сумнівається, що очільник Кремля Володимир Путін розпочне масштабні військові дії на Донбасі, однак, на його думку, ризик великої війни є завжди. Незалежно, хто виграє вибори президента, Україні треба готуватися.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"З напівзамороженого конфлікту є два варіанти дій. Або відступати, або подвоювати ставки в грі. Щоб змусити Україну підписати ще якісь домовленості і виконати умови, яких хоче Росія. Але великий наступ – небезпечний інструмент. Наслідки не будуть такими, яких би хотіли в Кремлі", - каже Бєлєсков.

За словами політолога, у Росії сили є, адеж, як відомо, тридцять російських батальйонів тактичних груп зосереджено навколо України. Він додав, щоб повністю розбити ЗСУ на Донбасі, треба ударити з боку Харківської області. Заходити з півночі і оточувати всю Операцію об’єднаних сил. А це вже велика війна.

"Навряд чи Кремль піде на масштабний наступ на Донбасі. В Кремлі вважають, що час на їхньому боці. Або Україна зазнає краху. Або на Заході до влади прийдуть лідери, які будуть готові говорити з Москвою і тиснути на Україну. Тому продовжуватиметься ситуація постійної російської загрози і перманентного конфлікту", - пояснив експерт.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план  щодо окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?