Чому Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського

Чому Тимошенко проігнорувала пропозицію Зеленського
Джерело:  NV

Лідерка ВО "Батьківщина" і екс-кандидат у президенти Юлія Тимошенко не відповіла на пропозицію шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського стати ведучою на дебатах між ним і чинним президентом Петром Порошенком. Про це повідомив радник Зеленського Дмитро Разумков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо НВ".

Він зазначив, що з часу публікації відео із пропозицією Зеленського вже минули зазначені 24 години, проте Тимошенко ніяк не відреагувала. На думку Разумкова, вона може бути заангажованою, але рівновіддаленою від обох кандидатів. Тимошенко критикувала Зеленського і Порошенка і через це "вона б була якраз незалежним арбітром".

"Дійсно, якби вона погодилася, то, за великим рахунком, на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Але сталося так, як сталося. Я думаю, що буде запропоновано (позицію ведучого – ред.) будь-кому іншому. Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд", - зазначив Разумков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний український глава та кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?