Усик назвав головну ціль у суперважкій вазі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик назвав головну ціль у суперважкій вазі

Усик назвав головну ціль у суперважкій вазі
Джерело:  24 канал

Український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) прокоментував підписання контракту на свій дебютний бій у суперважкій вазі проти француза камерунського походження Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО). Як відомо, цей бій відбудеться 25 травня на арені MGM National Harbor в Оксон-Хіллі, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"25 травня ознаменує собою важливий момент в моїй кар'єрі, коли я переходжу до надважкої ваги. У крузервейті я став абсолютним чемпіоном світу, і тепер це моя мета в супертяжах. Це справжній виклик, і він починається 25 травня в бою проти Карлоса Такама. Це перший бій в суперважкому дивізіоні. І мені потрібно випробувати себе в протистоянні з суперником світового класу", – сказав українець.

Нагадаємо, що 19 березня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала Олександра Усика провести захист свого поясу проти росіянина Дениса Лебедєва (32-2, 23 КО). Усик у своєму Instagram оголосив про рішення відмовитися від поясу WBA.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксерські поєдинки Олександра Усика можуть припинити транслюватися на українському телебаченні. Зазначається, що спортсмен підписав контракт зі стрімінговою платформою DAZN, а її партнером є співпромоутер Усика Едді Хірн.Саме тому телеканал "Інтер", який транслює всі бої Усика, може позбутися прав на трансляції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?