ЗМІ: ФБР веде розслідування проти Коломойського
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: ФБР веде розслідування проти Коломойського

ЗМІ: ФБР веде розслідування проти Коломойського
Джерело:  online.ua

Федеральне бюро розслідувань США веде розслідування проти українського олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів, включно з відмиванням коштів. Про це повідомляє видання The Daily Beast з посиланням на 3 джерела, передає ONLINE.UA.

Джерела кажуть, що слідчі вивчають інформацію про ймовірні фінансові злочини, включно з відмиванням коштів. За їх інформацією, розслідування широкомасштабне і триває досить давно. Коломойському не були пред'явлені звинувачення у жодному злочині, а адвокат, який його представляє, заявив, що той відкидає будь-які правопорушення.

"Пан Коломойський категорично заперечує, що він відмивав якісь кошти в США", - сказав Майк Салліван, адвокат юридичної фірми Ashcroft Law Firm, яка представляє інтереси олігарха. - Він - бізнесмен. Його банк захопив уряд, стверджуючи, що той перебуває на межі краху. Ця інформація виявилася хибною".

Окрім того, зазначається, що прокуратура США у Північному окрузі Огайо бере участь у розслідуванні, оскільки Коломойський має там інвестиції.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше український олігарх  Ігор Коломойський заявив про бажання президента України Петра Порошенка взяти під контроль всі телеканали в країні, включаючи "1+1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?