Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення - джерела
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення - джерела

Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення - джерела
Джерело:  24 канал

Український глава Петро Порошенко звільнив заступника голови Адміністрації Президента Олексія Філатова. Інформацію про звільнення повідомили українським ЗМІ джерела в АП, однак офіційного підтвердження досі немає.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Зазначається, що керівник прес-служби Адміністрації Президента Андрій Жигулін не підтвердив, але й не спростував цю інформацію. Він наголосив, що слід дочекатись офіційного указу.

Також видання "Українські новини" із посиланням на власні джерела в АП повідомляє, що відповідний указ президент України Петро Порошенко вже підписав. Його мають намір опублікувати 21 квітня,аби "не загострювати ситуацію перед другим туром виборів"

Наразі журналістами обговорюються дві причини можливого звільнення Філатова: написання заяви про відставку та погане виконання своїх обов’язків. Варто зазначити, що на даний момент сам Олексій Філатов перебуває за кордоном.

Нагадаємо, Олексій Філатов - заступник голови Адміністрації Президента, вихідець з юридичної фірми "Василь Кисіль і партнери", відповідає на Банковій за судову реформу. Судова реформа – це відсів суддів із сумнівними рішеннями та статками, щоб ті, хто вершать правосуддя, працювали чесно та за достойну винагороду. 
Як повідомляв ONLINE.UА, 14 березня український президент Петро Порошенко звільнив голову Служби зовнішньої розвідки України Єгора Божка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?