Росіянин Гассієв хоче взяти реванш в Усика - перші подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росіянин Гассієв хоче взяти реванш в Усика - перші подробиці

Росіянин Гассієв хоче взяти реванш в Усика - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Російський боксер Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) в своєму останньому поєдинку поступився українцеві Олександру Усику (16-0, 12 КО) і тепер може покинути крузервейт заради переходу в суперважку вагу.Про це розповів тренер Гассієва Віталій Сланов. Він також додав, що його підопічний дебютує у суперважкій вазі вже влітку, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"На даний момент Мурат тренується вдома. Через кілька днів він полетить у США, на свою базу в Біг-Бер. Мурат тримає вагу близько 100 кілограмів і намагається не відпускати. Я вважаю, що він буде готовий до дебюту в суперважкій вазі вже в червні", - каже тренер.

Сам російський боксер висловив надію що йому вдасться провести бій-реванш проти Усика. Як відомо, українець також дебютує в суперважкій вазі.

"Реванш з Усиком у мене в пріоритеті, програти було неприємно. Але, може бути, на той час, як я заслужу його, Олександр уже закінчить кар'єру або сам не захоче боксувати. Я думаю, якщо буде вигідна і цікава пропозиція, то реванш відбудеться", - сказав росіянин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відмовився від поясу WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?