У Путіна прокоментували слова Зеленського про готовність зустрітися
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна прокоментували слова Зеленського про готовність зустрітися

У Путіна прокоментували слова Зеленського про готовність зустрітися
Джерело:  online.ua

Речник Кремля РФ Дмитро Пєсков прокоментував російським журналістам слова кандидата в президенти України Володимира Зеленського про готовність до зустрічі з главою РФ. За його словами, Володимир Путін "відкритий до діалогу для вирішення всіх проблем, які стоять на порядку денному, але не в обрамленні провокацій і диверсій".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА "Новости".

"Президент Путін від самого початку був і залишається серйозним прихильником цього діалогу. Крім того, президент Путін також неодноразово говорив: щоб врегулювати конфлікт на Донбасі головне - не діалог з Москвою", - заявив Пєсков.

Він вкотре повторив, позицію РФ про те, що "Москва не є учасницею цього конфлікту, що це внутрішньоукраїнський конфлікт".

"Конфлікт можуть вирішити самі українці, якщо вони будуть говорити один з одним... Це зовсім не означає, що переговори між президентами двох країн не будуть проводитися. В цілому Путін завжди відкритий для діалогу, за винятком тих ситуацій, коли намагаються цей діалог обрамити різними провокаціями, намагаються прикрасити диверсіями і так далі", - заявив Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA,  комітет Державної думи Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків зі співвітчизниками рекомендує прийняти заяву про невизнання підсумків виборів президента України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?