Президентські вибори 2019: Лукашенко зробив неочікуваний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Президентські вибори 2019: Лукашенко зробив неочікуваний прогноз

Президентські вибори 2019: Лукашенко зробив неочікуваний прогноз
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко прогнозує, що президентські вибори в Україні виграє чинний глава держави Петро Порошенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруський урядовий портал БелТА.

Він наголосив, що як закінчиться другий тур - дуже важко передбачити.

"Однак я все-таки схильний думати, що ці президентські вибори виграє Порошенко", - заявив президент Білорусі.

Лукашенко також додав, що не займатиметься аналітикою і не буде порівнювати двох кандидатів, оскільки одного знає добре, а іншого бачив тільки в кіно.

"Але я вам скажу від життя: у нас з Порошенком був колись спільний друг - це Михайло Саакашвілі. Коли Саакашвілі проводив вибори, будучи президентом (Грузії. - ред), конституцію поміняв, ще щось - почали з народом займатися жартами. Це призвело до того, що йому довелося покинути Грузію і ховатися в інших країнах", - сказав Лукашенко.

Окрім того, білоруський лідер порадив українцям, які не можуть визначитися за кого голосувати, не голосувати взагалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер  Олександр Лукашенко провів зустріч з представником України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Євгеном Марчуком,  на якій поскаржився на падіння торгівлі між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?