Популярний американський співак дав 28-секундний концерт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний американський співак дав 28-секундний концерт

Популярний американський співак дав 28-секундний концерт
Джерело:  online.ua

Відомий американський співак Ар Келлі виступив з найкоротшим концертом у кар'єрі - артист вийшов на сцену клубу лише на 28 секунд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Зазначається, що цей "грандіозний" концерт відбувся в Спрінгфілді, штат Іллінойс.

"Келлі виконав кілька рядків однієї зі своїх пісень. Ще близько півгодини співак виділив на спілкування і знімки з фанатами. Перед виступом співак попросив ЗМІ "заспокоїтися". Це був перший виступ знаменитості після звинувачень у сексуальному насильстві з обтяжливими обставинами за 10 пунктами. Співак вийшов на волю під заставу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що вперше Келлі звинуватили в домаганнях і насильстві майже рік тому, але тоді поліція не затримала виконавця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  всесвітньо відомий американський хіп-хоп гурт Black Eyed Peas стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, який пройде цьогоріч на столичному ВДНХ з 8 до 14 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?