Порошенко натякає, що Путін може обіграти Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко натякає, що Путін може обіграти Зеленського

Порошенко натякає, що Путін може обіграти Зеленського
Джерело:  online.ua

Чинний український глава і кандидат у президенти Петро Порошенко вважає, що його конкурент на виборах український шоумен Володимир Зеленський може не впоратися з переговорами на високому рівні через браку досвіду.

Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Коли ми кажемо, що є поляризація кандидатів – це не так. Я шаную Володимира Зеленського як прекрасного актора. Більше того, я не стверджую, що він любить Путіна або спілкується з ним. Я не маю цієї інформації. І, може, він щиро хоче принаймні задекларувати, щоби країна рухалася в ЄС та НАТО. Але декларацій недостатньо! Коли саме в цій галузі президент некомпетентний, не має досвіду надзвичайно важких переговорів, якщо він самостійно намагається поїхати і говорити з Путіним – із чим він звідти повернеться?", – додав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний український глава та кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?