Я визнаю свою помилку - Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Я визнаю свою помилку - Порошенко

Я визнаю свою помилку - Порошенко
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко стверджує, що в разі обрання на другий термін буде інакше будувати комунікацію з народом та більше враховувати думку громадянського суспільства. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

За словами чинного лідера, він змінив комунікацію – в тому числі, з громадянським суспільством.

"І я дякую, бо ця ініціатива йшла від громадянського суспільства в ці напружені часи. Я дякую Верховній Раді, голові Верховної Ради, який сприяв організації цієї зустрічі. Я сказав: перша помилка була комунікаційна – стратегічна комунікація була повністю зруйнована, рішення приймалися кулуарно, а навіть якщо вони були абсолютно правильні, вони не викликали довіри в суспільстві", – додав він.

Президент пояснив: "Сьогодні треба було навчитися в нових умовах – це те, що нас теж відрізняє від Росії: ти маєш переконати суспільство".

"І це буде правило наступних 5 років. І зміна стратегічної комунікації, коли ти поясниш, коли ти врахуєш зауваження громадських активістів – це точно буде працювати краще... Я визнав цю помилку", – наголосив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний український глава та кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко  є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?