У Зеленського прокоментували зв'язки з людиною Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського прокоментували зв'язки з людиною Коломойського

У Зеленського прокоментували зв'язки з людиною Коломойського
Джерело:  Hromadske

У штабі українського шоумена Володимира Зеленського стверджують, що адвокат олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан, який працює у штабі кандидата у президенти, не впливає на його погляди. З даною заявою виступив експерт команди Зеленського з питань електронного урядування та народовладдя Олександр Мережко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Юрист — це як лікар. Він допомагає тим, хто звертається до нього. Тобто той факт, що пан Богдан надавав якісь юридичні послуги комусь із відомих людей це зовсім не означає… Тобто я не бачу жодного логічного чи юридичного зв’язку між тим що він працював як фахівець з кимось, що це якось змінює ситуацію чи має якийсь вплив на погляди пана Зеленського", — заявив Мережко.

Він також додав, що зараз не кожен хоче говорити про співпрацю із штабом Зеленського.

 "Заявити відкрито зараз, що ти є прихильником чи працюєш в команді Зеленського, в умовах шаленого тиску, в умовах такої брудної кампанії, це, як на мене, досить такий мужній крок, тому може не кожен хоче це зробити", — сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше координатор штабу шоумена Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що для проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський" їх кандидат  очікує виконання всіх умов своїм опонентом на пост президента Петром Порошенко, адже чинний український лідер не відповів на всі питання, які йому поставив шоумен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?