В США розповіли, як будуть стримувати агресію РФ проти України та світу
Категорія
Світ
Дата публікації

В США розповіли, як будуть стримувати агресію РФ проти України та світу

В США розповіли, як будуть стримувати агресію РФ проти України та світу
Джерело:  online.ua

Антиросійські санкції США – важливий та потужний інструмент, який має на меті змінити поведінку Росії. З даною заявою виступив міністр фінансів США Стівен Мнучин, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Санкції – дуже важливий інструмент. Я вважаю, що ми дуже ефективно використали їх проти Росії, ми продовжимо використовувати їх проти Росії у зв'язку з її неналежним поводженням, щоб змінити цю поведінку", - каже чиновник.

Варто зазначити, що президент Фінляндії Саулі Нііністьо на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним наголосив, що Москва сама винна в тому, що проти неї після анексії Криму ввели санкції.

"Санкції було введено через російські дії. Якщо позиція не зміниться, санкції залишаться. Це просто", – заявив Нііністьо.

Окрім того, фінський лідер зазначив, що його країна має намір під час свого головування в Євросоюзі вести з Росією діалог, адже з сусідами варто підтримувати настільки хороші відносини, наскільки це можливо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про оновлені персональні економічні та інші санкції щодо 294 юридичних та 848 фізичних осіб, які брали участь в агресії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?