Ангела Меркель переживає жахливу втрату
Категорія
Світ
Дата публікації

Ангела Меркель переживає жахливу втрату

Ангела Меркель переживає жахливу втрату
Джерело:  online.ua

У віці 90 років пішла з життя мама німецької канцлерки Ангели Меркель - Герлінд Каснер. Інформацію про це підтвердив речник німецького уряду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Ми просимо вас поважати приватне життя канцлерки і її родини" - сказав речник.

Наразі відомо, що Каснер померла на початку квітня. Очікується, що на її похороні у північно-східному німецькому місті Темплін, де жінка жила протягом багатьох років, буде присутня невелика група друзів та членів родини.

Варто зазначити, що Меркель не надто багато розповідає про своє приватне життя, хоча вона згадувала про свої близькі стосунки з матір’ю.

"Ми розмовляємо по телефону регулярно і не бачимося достатньо",- сказала Меркель в інтерв'ю Süddeutsche Zeitung від 2015 року.

Канцлерка зізналася, що її мама дуже цікавиться щоденним життям доньки, хоча і уникає розмов з нею про політику.

"Вона розповідає мені про родичів, знайомих, друзів - так що я не відключена від усієї цієї нормальної сімейної інформації", - розповідала Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA, канцлерка Німеччини  Ангела Меркель має намір залишатися на посаді глави уряду до 2021 року  і не висуватиме свою кандидатуру на наступних виборах в Бундестаг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?