Зе!Команду обурив ролик, де фура збиває Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Зе!Команду обурив ролик, де фура збиває Зеленського

Зе!Команду обурив ролик, де фура збиває Зеленського
Джерело:  online.ua

Штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського радить українському шоумену посилити охорону після публікації у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка відео, де фура збиває Зеленського, передає ONLINE.UA.

"О 21:34 10 квітня на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано відео, де фура збиває Володимира Зеленського", - стверджують у штабі Зеленського.

Зе!Команда запевняє, що 7 квітня на офіційній Facebook-сторінці вийшло звернення президента, де він пояснює виборцям про те, що він все зрозумів, усвідомив і тепер зміниться. В даному відео Порошенко закликає приєднуватися до нього, а на ролику і в описі до публікації є посилання на його новий сайт euua.org.

Порошенко закликає приєднатися до "Європейського майбутнього України"

Посилання на Telegram сайту в Порошенка немає, лише на власний, але після реєстрації на сайті користувачу приходить СМС з посиланням на Telegram сайту, де опубліковано відео про Зеленського.

Сайт "Європейське майбутнє України"

"Не зрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або може він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після...", - зазначається на сайті Зеленського.

Після реєстрації користувачі отримують СМС з посиланням на Telegram

Команда кандидата також зазначила, що після цього відео порекомендує Зеленському посилити охорону.

В АП кажуть, що з'ясують, як відео потрапило в телеграм.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 квітня  очільник НПУ Сергій Князєв та заступник Арсена Авакова Сергій Яровий приїхали на НСК "Олімпійський", щоб оцінити безпековий момент можливих дебатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?