Порошенко порівняв кампанію Зеленського з відомим фільмом
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко порівняв кампанію Зеленського з відомим фільмом

Порошенко порівняв кампанію Зеленського з відомим фільмом
Джерело:  online.ua

Чинний український глава і кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що кампанія його опонента, шоумена Володимира Зеленського схожа на сюжет фільму "Еквілібріум", де лідер певного міста існує лише на екранах телевізорів та смартфонів, передає ONLINE.UA.

На його думку, наразі в Україні абсолютно унікальна виборча ситуація.

"Кампанію, яка проводиться. І я про це хочу поговорити дуже відверто. Віртуальний кандидат звертається до всіх з постановочними, завченими словами і репліками. Виключно звернення з екранів телевізорів і смартфонів. Це дуже нагадує фільм "Еквілібріум". Там, в уявному місті мешканці можуть бачити свого лідера лише на величезних екранах. І всі емоції і будь-який порив до дії і свободи - придушується", - розповів він.

Порошенко нагадав, що розв'язка дуже неочікувана - ніякого "лідера" насправді не існує.

"Існує лише його телевізійний образ, за яким ховається група людей з цинічними інтересами", - сказав президент, додавши, що наразі багато, хто очікує на нову серію "Еквілібріума", за яскравим світлом софітів, але у реальному світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявила, що він не готовий до дебатів 14 квітня на НСК "Олімпійський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?