Порошенко та Зеленський влаштували сварку в прямому ефірі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко та Зеленський влаштували сварку в прямому ефірі

Порошенко та Зеленський влаштували сварку в прямому ефірі
Джерело:  online.ua

Український шоумен та кандидат в президенти Володимир Зеленський та чинний український глава України Петро Порошенко посперечались у прямому ефірі одного із телеканалів через майбутні дебати. Після словесної перепалки шоумен кинув слухавку, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що Порошенко прийшов у студію "1+1" та запросив приєднатись шоумена, однак той натомість вийшов на телефонний зв'язок. Зеленський зазначив, що наразі перебуває у Парижі, тому що у п’ятницю, 12 квітня, повинен зустрітись там із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Порошенко: Я хочу Вас запевнити, що Вашими пересуваннями президент та кандидат у президенти Петро Порошенко точно не цікавиться.

Зеленський: Це приємно.

Порошенко: Зустріч у Вас, як і у мене, завтра в Парижі.

Зеленський: Я вибачаюсь…

Порошенко: Володю, Володимире Олександровичу, я вибачаюсь….

Зеленський: Пане президент, я дуже вибачаюсь. Вас народ не перебивав 5 років.

Порошенко: Дайте можливість відповісти!

Зеленський: Дайте можливість сказати!

Порошенко: Я хотів би, щоб Ви мали можливість почути відповідь. Бо це не є дебати.

Зеленський: Я 19 числа Вас чекаю.

Порошенко: Дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати. Я наголошую, що Вас не перебивав.

Зеленський: А у нас зараз не дебати, Петре Олексійовичу. Ще раз: 19 квітня на НСК "Олімпійський" будуть дебати. Хочете зараз – будуть зараз.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Я закінчу через 5 років. А ви закінчите 22 числа.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Ви ще раз хочете? Вам повторити?

Порошенко: Ви закінчили чи ні?

Зеленський: Вам третій раз сказати?

Порошенко: У нас, може, щось із зв’язком. Володимире Олександровичу, я вислухав Ваше твердження – і зараз говоритиму я. Ви почули мене?

Зеленський: Я Вас запрошую із задоволенням 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Порошенко: Я думаю, що у нас проблеми із зв’язком, бо Володимир Олександрович чує лише себе.

Зеленський: У мене немає проблем із зв’язком з народом України.

Порошенко: Володимире Олександровичу, я роблю знижку лише на зв'язок. Ви закінчили? Готові послухати мене?

Зеленський: Із задоволенням.

Порошенко: Слава Богу. Зв'язок відновлено. Володимире Олександровичу, я не цікавлюся Вашими пересуваннями. Це приватна справа. Я сьогодні заросив Вас на дебати, якщо Ви зараз перебуваєте за межами Києва, я це з розумінням сприймаю.

Чинний президент Петро Порошенко нагадав, що чекає Володимира Зеленського на дебатах 14 квітня о 14 годині. Відразу після цього суперечка між кандидатами спалахнула із новою силою.

"Нашу команду ніхто з вас не буде ставить в позицію. Зараз закінчив я: 19 числа на НСК "Олімпійський". До побачення", – сказав Зеленський і кинув слухавку.

Після цього Петро Порошенко знову закликав Зеленського "не ховатись" та прийти на дебати 19 квітня у студію Суспільного.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український співак та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка закликав українців уважно перевіряти інформацію щодо виборів президента України, а також спокійно і виважено приймати рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?