"Це приниження": Тимошенко записала відео для Зеленського і Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це приниження": Тимошенко записала відео для Зеленського і Порошенко

"Це приниження": Тимошенко записала відео для Зеленського і Порошенко
Джерело:  online.ua

Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у 2019 році зайняла третє місце, записала звернення до кандидатів на пост глави держави Володимира Зеленського та Петра Порошенка після "телефонних дебатів" між ними напередодні. Ролик політикиня опублікувала у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли", - описала Тимошенко свої враження після телефонної розмови Зеленського і Порошенка в ефірі "1+1".

Окрім того, Тимошенко окремо звернулася до чинного українського президента.

"Я зараз хочу звернутися до Петра Олексійовича. Я знаю, що частина людей в Україні вірить в те, що ви зробили частина добрих справ для нашої країни. І тому в цей важкий для вас час я просто раджу вам не ставати частиною чужого шоу. Тримати президентську планку. і як би важко не було, захистити статус поста президента і статус держави ", - сказала вона.

Також політик звернулася і до Зеленського.

"Якщо ви мрієте зайняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не потрібно влаштовувати бої навколо неї. І не потрібно в боротьбі за право стати президентом знищувати честь і гордість президентського статусу", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, коли Зеленський "кинув трубку практично в обличчя чинному президенту", вона "побачила, який це був стрес для президента".

"Знаючи про його проблеми зі здоров'ям ... У нього просто пересохло в роті і він не міг далі говорити ... Потрібно просто бути людьми", - сказала нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 квітня Порошенко та Зеленський посварилися в прямому ефірі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?