Усик та Джошуа проведуть титульний бій - відома дата
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик та Джошуа проведуть титульний бій - відома дата

Усик та Джошуа проведуть титульний бій - відома дата
Джерело:  online.ua

Промоутер компанії Matchroom Boxing Едді Хірн, який представляє інтереси українця Олександра Усика та британця Ентоні Джошуа, розповів, коли може відбутися бій між боксерами, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За його словами, фанатам залишилося недовго чекати протистояння Усика з Джошуа.

"Може бути, бій буде в листопаді-грудні або найпізніше – це березень-квітень 2020 року. Він (Усик, – Спорт24) повинен стати обов'язковим претендентом на титул WBO", - розповів промоутер.

Він також зазначив, що вирішальним буде поєдинок Усика з Карлосом Такамою, оскільки українець дебютує в суперважкій вазі.

"Я думаю, що насправді це питання більше до Усика, тому що 25 травня розповість нам усе, що нам потрібно знати. Якщо він вийде в ринг і нокаутує Такама, ми можемо сказати: "Робимо бій зараз" або ж ми можемо сказати: "Давайте проведемо ще один поєдинок". Це дивовижний бій, і ми не можемо його дочекатися. Джошуа готовий", - додав промоутер.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксерські поєдинки Олександра Усика можуть припинити транслюватися на українському телебаченні. Зазначається, що спортсмен підписав контракт зі стрімінговою платформою DAZN, а її партнером є співпромоутер Усика Едді Хірн.Саме тому телеканал "Інтер", який транслює всі бої Усика, може позбутися прав на трансляції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?