"Виходь на ринг!": Ломаченко кинув виклик відомому боксеру
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Виходь на ринг!": Ломаченко кинув виклик відомому боксеру

"Виходь на ринг!": Ломаченко кинув виклик відомому боксеру
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко заявив, що готовий битися проти Теофімо Лопеса, однак той повинен володіти чемпіонським поясом. Саме так український боксер відреагував на слова Лопеса про те, що він не збирається довго чекати на бій з Ломаченком, передає ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

"Нинішнього року хочу провести 4-5 боїв, а наступного - 2-3 поєдинки. Тільки-но стану чемпіоном світу, боксуватиму два-три рази на рік. Якщо мій бій з Ломаченком відтягнуть до березня 2020 року, я не погоджуся на поєдинок. Не буду так довго чекати. Ми можемо зустрітися потім, але у проміжній вазі. У легкій затримуватися не збираюся", – заявив Теофімо Лопес.

Український чемпіон відповів:

"Я готовий битися з будь-яким. Мені потрібні пояси. Якщо у тебе є чемпіонський пояс, виходь на ринг, я буду з тобою битися", – сказав Ломаченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше непереможний американський боксер Джервонта Девіс (21-0, 20 КО), який володіє поясами WBA Super і IBF у легкій вазі, відповів на пропозицію 31-річного українського бійця Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) провести бій безкоштовно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?