"По Фрейду": в Кремлі прокоментували прес-конференцію Порошенка на "Олімпійському"
Категорія
Україна
Дата публікації

"По Фрейду": в Кремлі прокоментували прес-конференцію Порошенка на "Олімпійському"

"По Фрейду": в Кремлі прокоментували прес-конференцію Порошенка на "Олімпійському"
Джерело:  online.ua

Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що пісня "Ти ж мене підманула", яку Петро Порошенко заспівав зі сцени під НСК "Олімпійський", адресована не Володимиру Зеленському, а Україні, яка відмовилась підтримати його на виборах, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"По Фрейду сьогодні (14 квітня - ред.) діючий президент України Петро Порошенко оголосив про свою капітуляцію, заспівавши уривок з пісні "Ти ж мене пiдманула". Пісня, яка призначалася для його опонента Володимира Зеленського, який не прийшов на дебати, насправді ним була адресована Україні та її народу", - заявив Володін.

На думку російського чиновника, таким чином Порошенко "підсвідомо висловив образу народу і країні, яка відмовилася підтримувати його кандидатуру на виборах".

 "У пісні є продовження - "Ти ж мене, молодого, з ума-розуму звела" - це про самого Порошенка. Хоча він і не такий молодий, але те, що розум втратив - це очевидно.Сьогоднішній потік свідомості Петра Порошенка тільки підкреслює його судомні спроби вхопитися за владу і  зберегти її будь-якими способами", - сказав спікер Держдуми РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, український глава Петро Порошенко стверджує, що в разі обрання на другий термін буде інакше будувати комунікацію з народом та більше враховувати думку громадянського суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?