ЗМІ: Путін готується до важливої зустрічі - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Путін готується до важливої зустрічі - перші подробиці

ЗМІ: Путін готується до важливої зустрічі - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин може наприкінці квітня зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним у Владивостоці. Про це повідомляє інформаційне агентство Yonhap з посиланням на джерела, передає ONLINE.UA.

Джерело зазначає, що очільник Кремля планує приїхати до Владивостока перед візитом до Пекіна 26-27 квітня, де запланована його участь у форумі "Один пояс, один шлях". Передбачається, що тоді ж для проведення особистої зустрічі до Владивостока приїде і Кім Чен Ин.

"Досить ймовірно, що зустріч таки відбудеться", - пише видання.

 За словами іншого джерела, саміт між Кім Чен Ином і Путіним може відбутися до або після форуму в Пекіні - є ознаки того, що у КНДР готуються до зустрічі.

Вказано, що лідер Північної Кореї під час зустрічі з Путіним спробує заручитися підтримкою РФ, щоб чинити тиск на президента США Трампа після невдалого саміту в Ханої.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше речник Кремля РФ Дмитро Пєсков прокоментував російським журналістам слова кандидата в президенти України Володимира Зеленського про готовність до зустрічі з главою РФ. За його словами, Володимир Путін "відкритий до діалогу для вирішення всіх проблем, які стоять на порядку денному, але не в обрамленні провокацій і диверсій".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?