"Він може захопити Україну": Епіфаній зробив попередження українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

"Він може захопити Україну": Епіфаній зробив попередження українцям

"Він може захопити Україну": Епіфаній зробив попередження українцям
Джерело:  Укрінформ

Глава ПЦУ Епіфаній під час урочистої Божественної літургії та молебню нагадав, що президентські вибори – вирішальний час для визначення майбутнього України. За його словами, саме зараз агресор намагається розділити українців, аби змогти скористатися ситуацією, передає ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.

Очільник ПЦУ наголосив, що українці повинні єднатися, аби протистояти намірам Росії.

"На сході країни йде війна. Агресор намагається нас поневолити фізично і розділити всередині держави. І ми повинні зрозуміти: якщо ми будемо розділені, то тоді північний сусід матиме можливість захопити нашу країну", - сказав він.

Окрім того, предстоятель підкреслив, що президентські вибори в Україні – вирішальний час для визначення майбутнього.

"Це те майбутнє, яке ми з вами окреслили на Майдані Незалежності, під час Революції гідності. Тоді Небесна Сотня поклала своє життя саме за той європейський вектор розвитку нашої Української держави, за що загинули та тисячі наших героїв на сході України", – сказав митрополит.

Епіфаній також додав, що українці повинні про це пам’ятати "й бути мудрими, пильними, справедливими і відчувати ту відповідальність, яка лежить на кожному з нас".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що предстоятель ПЦУ Епіфаній заявив, що Росія задіяла усі можливі засоби, щоби Православні церкви якомога довше не визнавали Українську церкву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?