Стало відомо, хто насправді організував зустріч Макрона та Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, хто насправді організував зустріч Макрона та Зеленського

Стало відомо, хто насправді організував зустріч Макрона та Зеленського
Джерело:  online.ua

Відомий французький філософ Бернар Анрі Леві допомогав в організації візиту кандидата в президенти Володимира Зеленського та його команди для зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Схоже, що команда Зеленського зверталась з цього питання не лише до посла Франції в Україні Ізабель Дюмон, а й до неофіційного каналу зв’язку між Парижем та Києвом – а цю роль нині виконує французький філософ Бернар Анрі Леві", - сказано в статті.

Варто зазначити, що Леві нещодавно відвідував Київ і публічно повідомляв, що напередодні першого туру провів двогодинну зустріч із Зеленським. Також відомо, що перед минулими президентськими виборами, в березні 2014 року Леві відіграв важливу роль також в організації візиту Віталія Кличка та Петра Порошенка до Франції.

"З різних джерел відомо, що початково Париж вагався щодо необхідності зустрічі між Зеленським і Макроном. Свою роль в позитивній відповіді Парижа, ймовірно, зіграло рішення німецької канцлерки Ангели Меркель прийняти в себе Порошенко", - зазначається в матеріалі.

Також наголошується, що ініціатором зустрічі у Парижі став Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із президентом Франції Еммануелем Макроном. Відповідне відео оприлюднили у групі "Команда Зеленського".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?