У Порошенко нарешті відреагували на гучний скандал з "1+1"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенко нарешті відреагували на гучний скандал з "1+1"

У Порошенко нарешті відреагували на гучний скандал з "1+1"
Джерело:  online.ua

Замісник керівника виборчого штабу Порошенка Сергій Березенко стверджує, що поїхати на ефір каналу "1+1", що належить Ігорю Коломойському, було особистим рішенням чинного президента й кандидата у президенти Петра Порошенка, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

 "Було прийнято рішення прийти на цей телеканал і в ефірі звернутися до кандидата в президенти Володимира Зеленського, щоб він прийшов на дебати з президентом. Ви ж погодитеся, що цей канал абсолютно комфортний для Зеленського?" – зазначив заступник керівника виборчого штабу глави держави.

За його словами, рішення приймав особисто президент буквально за кілька годин до ефіру.

"Фактично все було експромтом як для телеканалу, так і для нас", – заявив він.

Березенко також зізнався, що "команда поділилася приблизно навпіл".

"Одні говорили, що треба йти і звертатися до аудиторії цього телеканалу, бо фактично "1+1" останні місяці діяв як генератор брудної кампанії проти нас. Але аудиторія "1+1" залишається достатньо великою і патріотично налаштованою. Ми переконані, що серед глядачів цього каналу є і велика кількість наших прихильників", – зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  11 квітня Порошенко та Зеленський посварилися в прямому ефірі  українського телеканалу. "Телефонні дебати" закінчилися доволі неочікувано — український шоумен кинув слухавку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?