Це "кінець": в українських містах з'явилися нові провокативні білборди з Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Це "кінець": в українських містах з'явилися нові провокативні білборди з Порошенко

Це "кінець": в українських містах з'явилися нові провокативні білборди з Порошенко
Джерело:  online.ua

В кількох українських містах, зокрема і в Києві, з'явилися провокативні білборди із зображенням чинного президента України Петра Порошенка зроблені у стилі його передвиборчої кампанії. Варто зазначити, що в адміністрації президента заявили, що не мають жодного стосунку до цих зображень, передає ONLINE.UA.

В команді чинного українського глави зізналися, що дуже обережно ставляться до зображень на білбордах після ситуації з рекламними щитами із зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна.

Завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко вважає, що ці білборди можуть мати стосунок до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, оскільки, за його інформацією, саме у Черкасах з'явилися перші рекламні щити з провокативними зображеннями.

В Нацполіції запевняють, що провокативні білборди із зображенням Порошенка знімуть.

"За попередньою перевіркою, ця зовнішня реклама розміщена з порушенням законодавства. Адже не містить інформації про установу, що здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, і замовника цих матеріалів", - заявив речник поліції.

Він також наголосив, що поширення рекламних бордів без зазначеної інформації загрожує штрафом у випадку, якщо винних осіб буде знайдено.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що кампанія його опонента, шоумена Володимира Зеленського схожа на сюжет фільму "Еквілібріум", де лідер певного міста існує лише на екранах телевізорів та смартфонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?