У Чорне море увійшов ракетний есмінець США - названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

У Чорне море увійшов ракетний есмінець США - названа причина

У Чорне море увійшов ракетний есмінець США - названа причина
Джерело:  online.ua

14 квітня в акваторію Чорного моря з метою посилення безпеки увійшов ракетний есмінець Військово-морських сил США USS Ross DDG71, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bosphorus Naval News.

Зазначається, що есмінець, який входить до складу 6-го флоту США, пройшов протоку Босфор у супроводі двох катерів берегової охорони Туреччини.

"Один з чотирьох ескадрених міноносців КРЗ типу "Арлі Берк" USS Ross DDG71 здійснив прохід на північ через Чорноморські протоки і ввійшов в Чорне море. Це його перше розгортання у Чорному морі у 2019 році", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що це вже четвертий американський військовий корабель, який зайшов в акваторію Чорного моря з початку 2019 року. Загалом, для есмінця USS Ross це вже восьме патрулювання в цій зоні відповідальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна отримає 50 мільйонів євро від Євросоюзу, які підуть на підтримку Маріуполя, Бердянська та інших міст на Азовському узбережжі, які страждають в результаті російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?