У Зеленського підозрюють Порошенко у спробі зірвати вибори: деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського підозрюють Порошенко у спробі зірвати вибори: деталі

У Зеленського підозрюють Порошенко у спробі зірвати вибори: деталі
Джерело:  online.ua

Команда українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського стверджує, що у деяких регіонах наразі великий недобір людей у дільничні комісії. За словами представників Зеленського, це може свідчити про спроби зірвати вибори, як в конкретних містах, так і по всій країні, передає ONLINE.UA.

Вказано, що на даний момент така ситуація зафіксована в Дніпропетровській, Одеській, Луганській, Кіровоградській, Житомирській, Чернігівській областях та в Києві.

"Нестача людей виникла від того, що кандидат у президенти Порошенко подав недостатнє число для формування комісій. І тут зрозуміло одне: мала кількість людей у дільничних комісіях може значно вплинути на якість проведення голосування", - заявили у команді кандидата Зеленського.

 В штабі українського шоумена нагадали, що згідно із законом, якщо бракує людей, їх мають подати окружні комісії власноруч, за допомогою місцевих органів влади.

"Але останні теж цього не роблять, показуючи або свою неспроможність, або умисний саботаж процесу організації виборів", - додали там.

Вказано, що деякі окружні комісії та їхні керівники звертаються до людей навіть у соцмережах та ЗМІ з проханням долучитися до роботи комісії.У команді Зеленського закликали українців подати свої документи і врятувати ситуацію.

Нагадаємо, 12 квітня були оприлюднені  результати  опитувань, проведені Соціологічною групою "Рейтинг": за кандидата у президенти і шоумена Володимира Зеленського у другому турі виборів готові проголосувати 71,4% виборців, за діючого президента Петра Порошенка 28,6 % опитаних українців. 
Як повідомляв ONLINE.UA,  штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського радить українському шоумену посилити охорону  після публікації у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка відео, де фура збиває Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?