"Це перебор": Зеленський записав нове відео для Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

"Це перебор": Зеленський записав нове відео для Порошенко

"Це перебор": Зеленський записав нове відео для Порошенко
Джерело:  online.ua

Український шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до свого опонента на виборах і чинного глави держави Петра Порошенка з вимогою посадити вбивць Катерини Гандзюк, звільнити українських моряків з полону РФ і припинити "бігати по каналах". Звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозний пост, пост президента України. Пане Порошенко, я дуже хочу, щоб ви від "я почув", перейшли до "я зроблю"... А саме, посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили Свинарчуків і згадали про те, що ви забули - про наших полонених моряків, які зараз сидять за ґратами поки ви набігаєтеся по каналах у пошуках Зеленського, наздаєтеся аналізів всім та накричетесь на стадіоні", - звернувся він до президента.

 Зеленський також зазначив, що "дебати 19-го, а справи щодня".

"Будь ласка, зробіть це. Це ваші справи. Бо шоумен може стати президентом, а президент, що став шоуменом - це перебор", - заявив Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UА, український шоумен та кандидат у президенти  Володимир Зеленський не розуміє, чому олігарху Ігорю Коломойському мають повертати націоналізований "Приватбанк". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?