"Я вжахнувся": Порошенко розповів, як вперше дивився "Слугу народу"
Категорія
Україна
Дата публікації

"Я вжахнувся": Порошенко розповів, як вперше дивився "Слугу народу"

"Я вжахнувся": Порошенко розповів, як вперше дивився "Слугу народу"
Джерело:  online.ua

Чинний український глава та кандидат в президенти Петро Порошенко заявив, що вжахнувся після перегляду серіалу "Слуга народу", де головну роль грає його суперник на виборах Володимир Зеленський, передає ONLINE.UA.

"Я, чесно кажу, його не бачив, цей серіал, читав по вижимках. Але потім взяв і продивися – вжахнувся. Антизахідна риторика, на жаль, є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави", - сказав Порошенко.

Окрім того, український лідер зазначив, що наразі не знає, якої думки про співпрацю з МВФ його опонент Володимир Зеленський, оскільки він її не озвучував.

"Він неначе рівняння з усіма невідомими. Його кампанія подібна до німого кіно, де актор жваво рухається, величезну активність проявляє, але не вимовляє ні словам. Зрозуміти, що буде дуже важко навіть для мене – людини, яка дуже добре обізнана і в економічних, і в політичних реаліях", - сказав Порошенко.

Український глава запевняє, що команда Зеленського пропонує обирати кота у мішку. А сам комік не робить ніяких політичних заяв тільки для того, щоб "ті, хто хочуть повернення України у сферу впливу Росії, могли сказати, це їхній кандидат, а ті що хочуть до ЄС і НАТО – могли сказати, що їхній".

Як повідомляв ONLINE.UА, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове провокативне відео для українського лідера Петра Порошенко. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?