"Давай, Лома!": Конор МакГрегор неочікувано звернувся до Ломаченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Давай, Лома!": Конор МакГрегор неочікувано звернувся до Ломаченко

"Давай, Лома!": Конор МакГрегор неочікувано звернувся до Ломаченко
Джерело:  online.ua

Боєць змішаних єдиноборств Конор МакГрегор запропонував українському боксеру Василю Ломаченку спробувати свої сили в MMA. Запрошення одіозний спортсмен опублікував у себе в Тwitter після перемоги Ломаченка над Кроллою, передає ONLINE.UA.

Як повідомлялося, український чемпіон переміг нокаутом, у четвертому раунді завдавши точного удару у скроню супернику. У соцмережах цей удар порівняли з ударом МакГрегора проти Дастіна Пор'є.

"Я люблю цю зону. Ми в ММА називаємо цей удар "навушники". Просто легальний удар в голову. Давай в ММА, Лома. У нас є олімпійський чемпіон з боротьби в твоїй вазі, з яким ти можеш дебютувати. Це буде ідентично моєму дебюту в боксі проти олімпійського та світового чемпіона", - написав МакГрегор.

Під олімпійським чемпіоном, проти якого може виступити Ломаченко, МакГрегор, скоріш за все, має на увазі Генрі Сехудо. Але він є чемпіоном UFC. Щодо свого дебюту в боксі, то ірландець має на увазі його бої проти Флойда Майвезера.

Конор МакГрегор — 30-річний ірландський спортсмен, один з найпопулярніших бійців UFC. Загалом він провів 25 поєдинків, здобувши 21 перемогу 18 з яких достроково, і зазнав чотири поразки. Перший чемпіонський титул UFC МакГрегор здобув у 2015 році. Також спортсмен став першим в історії бійцем організації, який одночасно володів двома титулами у різних вагових категоріях: напівлегкій та легкій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Флориді, США, заарештували ірландського бійця змішаного стилю MMA Конора МакГрегора — його звинувачують у нападі, збройному пограбуванні другого ступеня і злочинному хуліганстві третього ступеня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?