Скрізь була кров: актор Бенедикт Камбербетч потрапив в ДТП
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скрізь була кров: актор Бенедикт Камбербетч потрапив в ДТП

Скрізь була кров: актор Бенедикт Камбербетч потрапив в ДТП
Джерело:  online.ua

Популярний британський актор Бенедикт Камбербетч, якого глядач знає за участю в популярному серіалі "Шерлок" (Sherlock), потрапив у ДТП. Його елітне авто збило пенсіонера, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Інцидент стався на британському острові Вайт. Бенедикт Камбербетч на своєму зеленому автомобілі Lamborghini Urus збив 63-річного пенсіонера Майкла Лоуренса, якиї їхав на велосипеді. Удар припав на руку пенсіонера, тому після зіткнення на дорозі було чимало крові. Бенедикт Камбербетч одразу взявся надавати допомогу британцю.

"Він (Майкл Лоуренс - ред.) був на своєму новому велосипеді, коли автомобіль несподівано з'явився на дорозі. Удар припав на передпліччя та ледь не розтрощив його. Майклу майже розірвало руку. Скрізь була кров", – розповів друг рибалки, який бачив ДТП.

Зазначається, що пенсіонер одразу не впізнав Бенедикта Камбербетча, оскільки був у кепці. За словами очевидця, кінозірка віддав чисту футболку пенсіонеру та пляшку води, після чого запропонував Майклу Лоуренсу відвезти його до шпиталю. Ймовірно, цю пропозицію потерпілий таки прийняв, оскільки травма руки була складною.

Відомо, що чоловіки вирішили не повідомляти про ДТП в поліцію та залагодити справу самотужки. Для цього Бенедикт Камбербетч обмінявся із пенсіонером номерами телефону. Представники актора не коментують аварії.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий актор Бенедикт Камбербетч виконає головну роль у політичній драмі про вихід Великої Британії з Європейського Союзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?