У Харкові спалах корі - студентів госпіталізують
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові спалах корі - студентів госпіталізують

У Харкові спалах корі - студентів госпіталізують
Джерело:  online.ua

У студентському харківському гуртожитку зафіксовано кілька випадків захворювання на кір.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Коментарі.

На даний момент госпіталізовано п'ятеро студентів, які проживали в гуртожитку №9 ХНУ імені Каразіна. Джерело зараження невідоме, зараз проводиться ряд заходів, щоб виявити причину.

За словами завідувача відділення епідемодосліджень Тетяни Карлової, з початку квітня зафіксовано 22 випадки захворювання на кір безпосередньо серед студентів ХНУ імені Каразіна.

У прес-службі ХНУ імені Каразіна розповідають, що серед студентів проводяться профілактичні бесіди, а з понеділка, 15 квітня , культурно-масові заходи не відбуваються. Крім того, працює оперативна група, яка регулярно моніторить поточну ситуацію у вузі.

У Харківському обласному лабораторному центрі стверджують, що тільки минулого тижня спалах кору виявлено у Харківській державній академії культури, Харківському національному медичному університеті, Харківському національному автодорожньому університеті.

Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, група психологів Університету Брігама Янга прийшла до висновку, що самотні люди частіше страждають від ожиріння і хвороб серця, ніж ті, у кого є відносин

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?