"Яка ще компенсація?": у Зеленського різко відреагували на вимогу Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

"Яка ще компенсація?": у Зеленського різко відреагували на вимогу Коломойського

"Яка ще компенсація?": у Зеленського різко відреагували на вимогу Коломойського
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Член команди кандидата в президенти Володимира Зеленського екс-міністр фінансів Олександр Данилюк вважає, що рішення про націоналізацію ПриватБанку було правильним, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Щодо націоналізації ПриватБанку. Це був дуже непростий процес. Згідно з тією інформацією, за якою уряд ухвалював рішення про приватизацію, і також було рішення РНБО, я вважаю, що рішення було абсолютно правильним", - сказав екс-міністр.

Також він прокоментував необхідність компенсації колишньому власнику "ПриватБанку" Ігорю Коломойському у зв'язку з націоналізацією банку:

"Це питання до суду, але якщо виходити з позиції, яку я вже озвучив, що рішення було правильним і обґрунтованим, то про яку компенсацію може бути мова?".

 Окрім того, Данилюк озвучив ситуації з боку президента Петра Порошенка та генпрокурора Юрія Луценко, які нібито заважали йому як міністру фінансів і керівництву "ПриватБанку" захищати інтереси України в Лондонському суді.

"Це проявлялося в тому, що це призвело до того, що я наступного дня вимагав відставки Луценко, оскільки ви мене наполегливо попросили поділитися всією інформацією щодо Лондонського суду з людиною, яка до цього зустрічалася з Ігорем Валерійовичем Коломойським в Амстердамі (Юрієм Луценко – ред.)... І я вважав, що це не позиція президента, який захищає інтереси країни", – додав Данилюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко прокоментував імовірне повернення націоналізованого Приватбанку колишньому власнику Ігорю Коломойському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?