У Зеленського відповіли на нову пропозицію Порошенко щодо дебатів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відповіли на нову пропозицію Порошенко щодо дебатів

У Зеленського відповіли на нову пропозицію Порошенко щодо дебатів
Джерело:  online.ua

У штабі українського шоумена та кандидата в президенти Володимира Зеленського відповіли на пропозицію Петра Порошенка провести дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня не о 19:00, а раніше. Там зазначили: такий варіант не є доцільним, пеедає ONLINE.UA.

"Петро Порошенко пропонує Володимиру Зеленському 19 квітня провести дебати на стадіоні "Олімпійський" у часових межах з 16:00 до 18:00, а далі відвідати дебати у студії Суспільного, заплановані на 20:00", – повідомили у штабі чинного глави держави.

Зе!Команада вже відреагувала на цю пропозицію, назвавши її недоцільною, оскільки не всі охочі зможуть послухати кандидатів.

"Законом передбачено, що дебати проходять з 19:00 до 22:00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають кожен раз якісь лазівки, щоб не прийти – це питання. Насправді, якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час, в п'ятницю, їм буде важко прийти на стадіон. Краще – увечері, коли у всіх вже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів в президенти", – зазначив спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше координатор штабу шоумена Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що для проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський" їх кандидат  очікує виконання всіх умов своїм опонентом на пост президента Петром Порошенко, адже чинний український лідер не відповів на всі питання, які йому поставив шоумен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?