"Згорає частина нас": якою була реакція Макрона на пожежу в Нотр-Дамі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Згорає частина нас": якою була реакція Макрона на пожежу в Нотр-Дамі

"Згорає частина нас": якою була реакція Макрона на пожежу в Нотр-Дамі
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон відреагував на масштабну пожежу, що спалахнула у Соборі Паризької Богоматері у понеділок ввечері. Про це Макрон написав у своєму Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

"Собор Паризької Богометері палає. Цю емоцію розділяє вся нація. Мої думки – з усіма католиками та французами. Як і всім нашим співвітчизникам, мені сумно бачити, як згорає частина нас", - написав французький президент.

Варто зазначити, що у зв’язку з пожежею Макрон також відклав телевізійне звернення до французів, яке було заплановане на 20:00. Французький президент мав підсумувати результати національних дебатів, які відбулися через протести "жовтих жилетів". Натомість він виїхав до Собору Богоматері.

Як відомо, про пожежу стало відомо у понеділок близько 18:50 за місцевим часом. Парижани публікують у мережі фото та відеокадри, на яких видно полум’я та величезний стовп диму, що здійнявся над пам’яткою.

За неофіційною інформацією, пожежа може бути пов’язана із ремонтними роботами в будівлі.

Як повідомляв ONLINE.UA, український політтехнолог Тарас Березовець вирішив пожартувати про зв’язок між страшною пожежею у Соборі Паризької Богоматері та приїздом у Францію кандидата у президенти Володимира Зеленського. На це гостро відреагувала пані посол Франції Ізабель Дюмон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?