Експерт пояснив, чому Зеленський не зможе захищати інтереси України
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Зеленський не зможе захищати інтереси України

Експерт пояснив, чому Зеленський не зможе захищати інтереси України
Джерело:  24 канал

Український політолог Віктор Таран вважає, що кандидат в президенти Володимир Зеленський – прекрасний, талановитий шоумен та комік, це його амплуа, проте на певному етапі минулого року воно змінилося. За словами експерта, олігарх Ігор Коломойський зробив йому пропозицію, від якої Зеленський не зміг відмовитися, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політолог підкреслив: громадяни повинні пам’ятати, що не вийде віджартовуватися 5 років від МВФ, зовнішніх викликів, внутрішніх опозицій чи олігархів. Прийдеться вирішувати конкретні проблеми. Тут є питання розуміння, реальної команди, стратегічного бачення.

"Елементарно – потрібно знати іноземну мову. У відео з його штабу, у день виборів, ми побачили, як він спілкувався з журналістами недосконалою англійською мовою. Це погано, бо означає, що на індивідуальних переговорах не зможе захищати інтереси країни. Він ж не піде з радниками на індивідуальні переговори", – заявив Віктор Таран.

Експерт також нагадав, що коли була атака на Дебальцеве, то майже добу тривали переговори чотирьох лідерів – Меркель, Макрон, Путін та Порошенко.

"Я не впевнений, що Зеленський добу зможе сидіти на одному місці, переконувати та вільно спілкуватися іноземною мовою. Путін прекрасно говорить англійською та німецькою. А Зеленський буде без радників. Треба буде один на один", – підсумував політолог.

Як повідомляв ONLINE.UA, у штабі кандидата у президенти шоумена Володимира Зеленського запропонували провести дебати телемостом у прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?