В ГПУ прокоментували звільнення Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

В ГПУ прокоментували звільнення Савченко

В ГПУ прокоментували звільнення Савченко
Джерело:  online.ua

У ГПУ прокоментували звільнення з-під варти підозрюваних в організації теракту Надії Савченко та Володимира Рубана, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сторінку відомства.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка, незважаючи на те, що підозрюваних випустили на волю, обвинувальних доказів достатньо.

"Упевнений, що завезення важкої зброї так званої" ДНР "для обстрілу української столиці не залишиться безкарним", - прокоментував Луценко.

Рішення суду дозволити Надії Савченко та Володимиру Рубану знаходитьия під час судового процесу на волі, в ГПУ не схвалили.

"Вчорашнє рішення (вірніше - його відсутність) про запобіжний захід на час судового процесу - виняткова компетенція суду. Але ряд останніх резонансних судових рішень, коли арешту уникають підозрювані у вбивстві та тероризмі, змушують визнати: судова система тяжко хвора", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Надію Савченко підозрюють в підготовці до насильницького повалення конституційного ладу і зміни влади. Тривалий час вона знаходилася під арештом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?