Штаби Зеленського та Порошенка планують підвозити людей на дебати
Категорія
Політика
Дата публікації

Штаби Зеленського та Порошенка планують підвозити людей на дебати

Штаби Зеленського та Порошенка планують підвозити людей на дебати
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Виборчі штаби Володимира Зеленського та Петра Порошенка активно готуються до п’ятничних дебатів на НСК «Олімпійский». За інформацією, яка розміщена на офіційних Facebook-сторінках обох кандидатів на президенську посаду, кожен штаб почав розповсюджувати вхідні квитки на стадіон серед своїх прихильників. Крім цього, до Києва будуть звозити організовані групи громадян з різних регіонів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію «Інтерфакс-Україна».

Можливість отримати безкоштовні квитки на стадіон НСК «Олімпійский» була анонсована сьогодні у відео, розміщеному на сторінці команди Володимира Зеленського. Аналогічна заява з’явилась і в Фейсбуку радника президента України Юрія Бірюкова.

Штаб Зеленського планує виділяти на одну особу два безкоштовних квитка. Натомість, команда Порошенка обіцяє організувати автопробіг з обласних центрів у Київ. Вчора у соціальних мережах було поширено інформацію, що представники обох кандидатів у регіонах будуть підвозити своїх прихильників до столиці автобусами.

Щоб отримати вхідний квиток від штабу діючого президента, треба заповнити онлайн-анкету, посилання на яку розміщене на сторінці Юрія Бірюкова. Також квитки можна знайти на сайті debaty2019.org.ua, який не має контактних даних, але, судячи з кольорів оформлення, може бути пов'язаний зі штабом Володимира Зеленського.

Представники обох кандидатів нарешті погодили час та формат проведення передвиборчих дебатів. Про це повідомив речник кампанії Порошенка Олег Медведєв в ході свого вчорашнього брифінгу. Дебати між обома претендентами на президентську посаду, розпочнуться у п’ятницю о 19:00. Вхід на стадіон буде відкрито з 16:30, але лише за наявності квитка.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  у соцмережах з'явився флешмоб із хештегом #Єпитання напередодні дебатів  кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Тепер усі бажаючі зможуть поставити питання обом кандидатам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?