Непереможний російський боксер вимагає бій проти Ломаченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Непереможний російський боксер вимагає бій проти Ломаченко

Непереможний російський боксер вимагає бій проти Ломаченко
Джерело:  online.ua

Непереможний російський боксер Роман Андрєєв вимагає від українського чемпіона Василя Ломаченка провести негайний бій. Про це повідомив промоутер росіянина Володимир Хрюнов, передає ONLINE.UA з посиланням на "Р-Спорт".

Зазначається, що рік тому WBO постановила, що чинний на той момент чемпіон організації у вазі до 61,2 кг мексиканський ветеран Раймундо Бельтран зобов'язаний дати бій обов'язковому претенденту Андрєєву. Сторони практично домовилися про бій, але потім несподівано росіянин взяв самовідвід.

Тепер же сторона Андрєєва вимагає бій у Ломаченко.

"Зараз займаюся тим, що наполягаю на праві Романа Андрєєва зустрітися з Василем Ломаченко. Досить Василю займатися фантазією – Майкі Гарсія... Роман Андрєєв з минулого літа – обов'язковий претендент за версією WBO. Василь, ось ти або залиш цей пояс, щоб ми його з кимось іншим розіграли, або негайно зустрінься з Романом. Зараз триває напружена полеміка з WBO і командою Василя Ломаченко", - сказав Хрюнов.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше батько і тренер американського боксера Теофімо Лопеса (12-0, 10 КО) Теофімо Лопес-старший повідомив, що бій його сина проти Василя Ломаченка (12-1,9 КО) повинен відбутися в кінці 2019-го або на початку 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?