Зірка "Гри престолів" зізналася, що хотіла скоїти самогубство
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гри престолів" зізналася, що хотіла скоїти самогубство

Зірка "Гри престолів" зізналася, що хотіла скоїти самогубство
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська акторка Софі Тернер, яка знялась у всіх сезонах шалено популярного серіалу "Гра престолів" в ролі Санси Старк, стала жертвою критики власних же фанатів - після цього дівчина вперше серйозно задумалася про самогубство, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

23-річна дівчина зізналася, що у 17 років в неї почалась глибока депресія і з роками вона лише ускладнювалась. Соціальні мережі стали "каталізатором" її депресії, оскільки люди критикували все – від її ваги і шкіри до акторської гри.

"Найбільша проблема для мене – просто встати з ліжка, вийти з дому і навчитися любити себе. Я думаю, що це найбільша проблема",– розповіла зірка фентезійного серіалу.

Окрім того, Софі зазначила, що справитись з проблемами їй допомагає наречений Джо Джонас.

"Коли хтось говорить вам, що любить вас кожний день, це змушує вас любити себе", - додала красуня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що актор Пітер Дінклейдж натякнув на те, як може закінчитися серіал "Гра престолів". Він шокував фанатів випадковою заявою про те, що для Тіріона Ланністера відмінним фіналом саги стане смерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?