"НАТО - не звірюка": Зеленський розповів, яке відео буде щодня записувати для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

"НАТО - не звірюка": Зеленський розповів, яке відео буде щодня записувати для українців

"НАТО - не звірюка": Зеленський розповів, яке відео буде щодня записувати для українців
Джерело:  rbc.ua

Український шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про підтримку євроатлантичного курсу України, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"Ви ж розумієте – ми вибрали напрямок в Європу, однозначно, ми хочемо бути не совком, ми хочемо бути європейською державою, так, так, так. НАТО – клас, безпека, рівень армії, все зрозуміло. Але я хочу об'єднати країну", - сказав Зеленський.

Український шоумен також запевняє, що кожного дня буде записувати спеціальний ролик, щоб переконати жителів Сходу.

"Я буду кожен день записувати відео до східних регіонів України і говорити до них: подивіться, НАТО – не звірюка, і не проковтне вас. Дивіться, що це. Нехай люди думають, нехай почнуть читати про це, нехай почнуть вивчати", - додав кандидат у президенти.

Зеленський також заявив, що проводитиме в Україні референдум з питання вступу до НАТО лише, "коли люди будуть готові".

"Якщо ви поговорите з європейцями, не буду називати їх, щоб не кинути тінь, вони вступали в НАТО точно в той момент, коли знали, що дуже високий відсоток, в деяких країнах 80% було, за НАТО", - підсумував Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, команди кандидатів у президенти Петра Порошенко і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?